15 ΝΥΦΕΣ ΜΕ ΠΕΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

15 ΝΥΦΕΣ ΜΕ ΠΕΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΙΔΕΕΣ….Εντάξει αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι το πέπλο είναι άκρως εντυπωσιακό! Είναι ένα από τα νυφικά αξεσουάρ που φοριέται και χειμώνα και καλοκαίρι, ταιριάζει σε κάθε νύφη και σε κάθε στυλ νυφικού αφού υπάρχουν αρκετά σχέδια πέπλου.

Το θέμα βέβαια είναι να ταιριάξει όμορφα το πέπλο με το χτένισμα σου. Μην ανησυχείς και έχω βρει 15 πολύ όμορφες νύφες με πέπλα για να πάρεις ιδέες πώς να το φορέσεις και εσύ την ημέρα του γάμου σου. Να θυμάσαι ότι αν επιλέξεις πέπλο ξέχνα τα στέμματα και τα μπιχλιμπίδια στο κεφάλι, το πέπλο από μόνο του είναι υπεραρκετό!

About Author

Anastasia Poir*

..... Fashion editor σε free press περιοδικά της πόλης μου και έπειτα αρθρογράφος σε fashion sites. Θυμάμαι τα τελευταία χρόνια τον εαυτό μου πάντα μπροστά από μια οθόνη να αναλύω συλλογές διάσημων οίκων, συλλογές γνωστών brands, να προτείνω αξεσουάρ, να παρουσιάζω νυφικά , παπούτσια και τσάντες(και όχι μόνο). Είμαι η Anastasia Poir* είμαι μαμά, σύζυγος, Θεσσαλονικιά και ιδιοκτήτρια αυτού του υπέροχου online περιοδικού μόδας που στόχο έχει να σε κάνει πιο κομψή....με κάθε τρόπο!