9 ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΥΦΙΚΑ ΝΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

9 ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΥΦΙΚΑ ΝΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΙΔΕΕΣ

Η μεγάλη μέρα του γάμου σου πλησιάζει και αφού έχεις βρει το νυφικό των ονείρων σου, τα κατάλληλα αξεσουάρ, τα παπούτσια και το ιδανικό χτένισμα τώρα μένει ένα ακόμα ερώτημα. Τι σχέδιο θα κάνεις στα νύχια σου την ημέρα του γάμου σου; Παρακάτω μπορείς να δεις 9 υπέροχα σχέδια για να πάρεις ιδέες και να εμπνευστείς!
9_ΥΠΕΡΟΧΑ_ΝΥΦΙΚΑ_ΝΥΧΙΑ_ΓΙΑ_ΝΑ_ΠΑΡΕΙΣ_ΙΔΕΕΣ_01 9_ΥΠΕΡΟΧΑ_ΝΥΦΙΚΑ_ΝΥΧΙΑ_ΓΙΑ_ΝΑ_ΠΑΡΕΙΣ_ΙΔΕΕΣ_02 9_ΥΠΕΡΟΧΑ_ΝΥΦΙΚΑ_ΝΥΧΙΑ_ΓΙΑ_ΝΑ_ΠΑΡΕΙΣ_ΙΔΕΕΣ_03 9_ΥΠΕΡΟΧΑ_ΝΥΦΙΚΑ_ΝΥΧΙΑ_ΓΙΑ_ΝΑ_ΠΑΡΕΙΣ_ΙΔΕΕΣ_04 9_ΥΠΕΡΟΧΑ_ΝΥΦΙΚΑ_ΝΥΧΙΑ_ΓΙΑ_ΝΑ_ΠΑΡΕΙΣ_ΙΔΕΕΣ_05 9_ΥΠΕΡΟΧΑ_ΝΥΦΙΚΑ_ΝΥΧΙΑ_ΓΙΑ_ΝΑ_ΠΑΡΕΙΣ_ΙΔΕΕΣ_06 9_ΥΠΕΡΟΧΑ_ΝΥΦΙΚΑ_ΝΥΧΙΑ_ΓΙΑ_ΝΑ_ΠΑΡΕΙΣ_ΙΔΕΕΣ_07 9_ΥΠΕΡΟΧΑ_ΝΥΦΙΚΑ_ΝΥΧΙΑ_ΓΙΑ_ΝΑ_ΠΑΡΕΙΣ_ΙΔΕΕΣ_08 9_ΥΠΕΡΟΧΑ_ΝΥΦΙΚΑ_ΝΥΧΙΑ_ΓΙΑ_ΝΑ_ΠΑΡΕΙΣ_ΙΔΕΕΣ_09

photos by pinterest

About Author

Anastasia Poir*

..... Fashion editor σε free press περιοδικά της πόλης μου και έπειτα αρθρογράφος σε fashion sites. Θυμάμαι τα τελευταία χρόνια τον εαυτό μου πάντα μπροστά από μια οθόνη να αναλύω συλλογές διάσημων οίκων, συλλογές γνωστών brands, να προτείνω αξεσουάρ, να παρουσιάζω νυφικά , παπούτσια και τσάντες(και όχι μόνο). Είμαι η Anastasia Poir* είμαι μαμά, σύζυγος, Θεσσαλονικιά και ιδιοκτήτρια αυτού του υπέροχου online περιοδικού μόδας που στόχο έχει να σε κάνει πιο κομψή....με κάθε τρόπο!