ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ…Αναρωτιέσαι πως μπορείς να κάνεις τα μακριά μαλλιά σου να δείχνουν πιο εντυπωσιακά; Μήπως θα ήθελες να τονίσεις το πρόσωπο σου και τα χαρακτηριστικά του χωρίς μακιγιάζ; Η λύση είναι η φράντζα!

Μια όμορφη, πλούσια καλοκουρεμένη φράντζα σε μακριά μαλλιά μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω αλλά και να σου δώσει ένα υπέροχο σοφιστικέ στυλ.Αν θέλεις να κάνεις και εσύ φράντζα πάρε ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται μακρια μαλλια με φραντζα για τα σχήματα και τα διαφορετικά στυλ που υπάρχουν.

Μετά τις φωτογραφίες ακολουθεί βίντεο με οδηγίες για το πως να κόψεις μόνη  σου φράντζα στο σπίτι σου, χωρίς να πας στο κομμωτήριο!

ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

photos:pinterest.com

About Author

Anastasia Poir*

..... Fashion editor σε free press περιοδικά της πόλης μου και έπειτα αρθρογράφος σε fashion sites. Θυμάμαι τα τελευταία χρόνια τον εαυτό μου πάντα μπροστά από μια οθόνη να αναλύω συλλογές διάσημων οίκων, συλλογές γνωστών brands, να προτείνω αξεσουάρ, να παρουσιάζω νυφικά , παπούτσια και τσάντες(και όχι μόνο). Είμαι η Anastasia Poir* είμαι μαμά, σύζυγος, Θεσσαλονικιά και ιδιοκτήτρια αυτού του υπέροχου online περιοδικού μόδας που στόχο έχει να σε κάνει πιο κομψή....με κάθε τρόπο!