ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ…Τα μάτια μας είναι το κυριότερο σημείο επάνω μας που πρέπει να τονίζουμε. Είτε με λίγη παραπάνω μάσκαρα είτε με eyeliner είτε με μολύβι τα μάτια μας πρέπει να είναι το επίκεντρο στο μακιγιάζ μας.

Ότι χρώμα μάτια και αν έχεις με τον κατάλληλο συνδυασμό σκιάς και μολυβιού μπορείς να τα αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο. Δε χρειάζεται να έχεις γνώσεις από επαγγελματικό μακιγιάζ, αρκεί να εξασκηθείς λίγο και φυσικά να βρεις τα κατάλληλα χρώματα που ταιριάζουν στα μάτια σου.

Βρήκα 10 υπέροχα μακιγιάζ ματιών που μπορείς να κάνεις μόνη σου. Δες στις παρακάτω φωτογραφίες πως θα τα κάνεις μόνη σου.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

photos by pinterest.com

About Author

Anastasia Poir*

..... Fashion editor σε free press περιοδικά της πόλης μου και έπειτα αρθρογράφος σε fashion sites. Θυμάμαι τα τελευταία χρόνια τον εαυτό μου πάντα μπροστά από μια οθόνη να αναλύω συλλογές διάσημων οίκων, συλλογές γνωστών brands, να προτείνω αξεσουάρ, να παρουσιάζω νυφικά , παπούτσια και τσάντες(και όχι μόνο). Είμαι η Anastasia Poir* είμαι μαμά, σύζυγος, Θεσσαλονικιά και ιδιοκτήτρια αυτού του υπέροχου online περιοδικού μόδας που στόχο έχει να σε κάνει πιο κομψή....με κάθε τρόπο!