ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ

ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ…….Είναι πολλές οι φορές που βρισκόμασταν σε ραντεβού, σε βραδινή έξοδο ή σε επίσημη περίσταση και το αγαπημένο μας κραγιόν κόλλησε στα δόντια μας ή ξεθώριασε και έφυγε από τα χείλη μας.

Το να πηγαίνουμε τρεις και δυο στην τουαλέτα για να βάζουμε κραγιόν δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Έψαξα και βρήκα ένα τρόπο που μπορεί να μας βοηθήσει να κρατήσουμε το κραγιόν μας σταθερό στα χείλη μας.

Το μυστικό ουσιαστικά είναι να πουδράρουμε με ταλκ τα χείλη μας αφού έχουμε βάλει από πάνω μια χαρτοπετσέτα. Δες βήμα βήμα πως θα το κάνεις στις παρακάτω φωτογραφίες.

ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ

ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ

About Author

Anastasia Poir*

..... Fashion editor σε free press περιοδικά της πόλης μου και έπειτα αρθρογράφος σε fashion sites. Θυμάμαι τα τελευταία χρόνια τον εαυτό μου πάντα μπροστά από μια οθόνη να αναλύω συλλογές διάσημων οίκων, συλλογές γνωστών brands, να προτείνω αξεσουάρ, να παρουσιάζω νυφικά , παπούτσια και τσάντες(και όχι μόνο). Είμαι η Anastasia Poir* είμαι μαμά, σύζυγος, Θεσσαλονικιά και ιδιοκτήτρια αυτού του υπέροχου online περιοδικού μόδας που στόχο έχει να σε κάνει πιο κομψή....με κάθε τρόπο!