ΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΟΥ

ΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΟΥ….Αν έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα με πανάδες το κατάλληλο αντηλιακό είναι με δείκτη 50. Μετά από 2 εβδομάδες  έκθεσης στον ήλιο μπορείς  να μειώσεις το δείκτη στο 30.

Αν έχεις μέτρια ανοιχτή επιδερμίδα τότε ο ιδανικός  δείκτης είναι SPF 30, έπειτα από που δύο εβδομάδες μπορεί να μειωθεί στο 20.

Αν ανήκεις στις γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα, τότε χρειάζεσαι αντηλιακό με δείκτη προστασίας 20 ή 30, που μπορείς να μειώσεις στο 15 μετά από λίγες ημέρες.

Τέλος αν ανήκεις στις γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα ο  καταλληλότερος SPF ο 15, ενώ μπορεί να μειωθεί μέχρι το 10 σε λίγες ημέρες!ΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΟΥ

About Author

Anastasia Poir*

..... Fashion editor σε free press περιοδικά της πόλης μου και έπειτα αρθρογράφος σε fashion sites. Θυμάμαι τα τελευταία χρόνια τον εαυτό μου πάντα μπροστά από μια οθόνη να αναλύω συλλογές διάσημων οίκων, συλλογές γνωστών brands, να προτείνω αξεσουάρ, να παρουσιάζω νυφικά , παπούτσια και τσάντες(και όχι μόνο). Είμαι η Anastasia Poir* είμαι μαμά, σύζυγος, Θεσσαλονικιά και ιδιοκτήτρια αυτού του υπέροχου online περιοδικού μόδας που στόχο έχει να σε κάνει πιο κομψή....με κάθε τρόπο!