22 ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΟΥΝ

22 ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΟΥΝ….Το καλοκαιράκι έφτασε, ο ήλιος ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του και αφού ήδη έχεις αγοράσει το καινούριο σου μαγιό, το εντυπωσιακό σου καπέλο και τα  στιλάτα ρούχα θαλάσσης σου,τώρα ήρθε η ώρα για την τσάντα!

Γίνεται να κάνεις διακοπές ή απλά να επισκεφθείς την κοντινότερη παραλία χωρίς τσάντα; Με τίποτα! Καταρχήν ας το δούμε από την πρακτική πλευρά το θέμα: αντηλιακό, tablet, σταυρόλεξο, κινητό κλπ είδη πρώτης ανάγκης πως θα τα πάρεις μαζί σου; Ενώ έχοντας μια μεγάλη βολική τσάντα τα πετάς όλα μέσα και είσαι άνετη! Άσε που από αισθητικής πλευράς δεν είναι ωραίο να κουβαλάς αυτά που χρειάζεσαι στα χέρια. Μια τσάντα θαλάσσης είναι απαραίτητη σε κάθε γυναίκα!

Οι τσάντες θαλάσσης πρέπει να είναι μεγάλες, βολικές, πρακτικές και κυρίως στιλάτες! Αν και οι περισσότερες προτιμούν τις ψάθινες ωστόσο  και οι υφασμάτινες με κάποιο Summer print είναι εξαιρετική ιδέα για τις εμφανίσεις μας στην παραλία.

Για να μην ψάχνεις δεξιά και αριστερά να βρεις μια όμορφη και πρακτική τσάντα για τη θάλασσα, σου παρουσιάζω τη νέα συλλογή της Doca από τσάντες θαλάσσης η οποία θα σε εντυπωσιάσει τόσο με τα χρώματα όσο και με τα υλικά!

ΤΣΑΝΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ DOCA 2017

Πρόκειται για μια πλούσια συλλογή την οποία απαρτίζουν ψάθινες και υφασμάτινες τσάντες και σακίδια με πολύ όμορφα καλοκαιρινά χρώματα και χαρούμενα ανάλαφρα σχέδια. Τόσο τα υλικά όσο και το στυλ των φετινών σχεδίων είναι άκρως μοντέρνο και ιδιαίτερα καλοκαιρινό!

Με χαμηλές τιμές και με την εξαίσια ποιότητα της  Doca η επιλογή σου για αυτό το καλοκαίρι είναι μονόδρομος. Για να αγοράσεις αυτή που θέλεις ή απλά για να μάθεις τιμές πάτησε εδώ για να μεταφερθείς στην επίσημη σελίδα της Doca.

Tip: Προσπάθησε η τσάντα σου να ταιριάζει τόσο με το μαγιό όσο και με τα ρούχα θαλάσσης που επέλεξες έτσι ώστε να έχεις ένα πιο αρμονικό look στην παραλία