ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;….Τώρα που το καλοκαιράκι πλησιάζει αναζητάμε ολοένα και ευκολότερους αλλά και αποτελεσματικότερους τρόπους για να βγάλουμε από πάνω μας τις περιττές τρίχες.

Κερί, λέιζερ, αποτριχωτική μηχανή, ξυριστική μηχανή και ξυράφι είναι οι συνηθέστερες επιλογές. Σήμερα εμείς θα μιλήσουμε για την αποτρίχωση στην κοιλιά με μηχανή!

Καταρχήν αν ήδη έχετε ψάξει το θέμα στο διαδίκτυο ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ θα έχετε διαβάσει ότι αυτή η μέθοδος δεν πονάει μιας και κάνει την ίδια δουλειά με την ξυριστική μηχανή. ΛΑΘΟΣ!

Ουδεμία σχέση δεν έχει η αποτριχωτική μηχανή με την ξυριστική μηχανή! Η ξυριστική μηχανή αυτή δηλαδή που χρησιμοποιούν και οι άντρες για τα γένια τους είναι όντως ανώδυνη και οι τρίχες συμπεριφέρονται όπως ακριβώς και με το ξυράφι. Μεγαλώσουν γρήγορα και είναι άγριες γιατί είπαμε… τις ξυρίζουμε! Απλά με την ξυριστική υπάρχει η ευκολία του χώρου(οπουδήποτε) του χρόνου(πολύ γρήγορα) και του κοψίματος(δεν κόβεσαι).

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

Η αποτριχωτική μηχανή είναι μια μηχανή που σου κάνει αποτρίχωση τραβάει τις τρίχες από τη ρίζα! Από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι ναι πονάει αλλά τα αποτελέσματα είναι όπως με την αποτρίχωση με κερί δηλαδή οι τρίχες βγαίνουν μετά από κάποιες εβδομάδες ενώ με συχνή χρήση κάποιες εξασθενούν και δεν ξαναβγαίνουν ποτέ.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

Για την περιοχή της κοιλιάς θεωρώ καλύτερη επιλογή την αποτρίχωση με κερί και όχι με μηχανή καθώς ξαναλέω ότι πονάει και αν έχεις ευαίσθητο δέρμα ίσως η περιοχή κοκκινίσει για λίγο μετά την αποτρίχωση. Αν πάλι αντέχεις τον πόνο τότε do it!

Οι καλύτερες αποτριχωτικές μηχανές για γυναίκες που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή  και έχουν καλούτσικες κριτικές είναι:

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

Philips BRE630/00

Braun Silk Epil 5 5580/12

Braun Silk Epil 9 9-549

Μπορείς να τις βρεις στη χαμηλότερη τιμή εδώ.