ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΝΕΑΝΙΚΑ 2017 – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΝΕΑΝΙΚΑ 2017 – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ…Το καλοκαίρι είναι κατεξοχήν η εποχή που τελούνται οι γάμοι και πολλές φορές τυχαίνει να είμαστε καλεσμένες σε αρκετούς! Συγγενείς, φίλοι μας καλούν στους γάμους και εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παραστούμε πιο εντυπωσιακές από ποτέ! Πως θα το πετύχουμε αυτό; Με ένα υπέροχο, θηλυκό φόρεμα.

Είναι βέβαια ιδιαίτερα κουραστικό να πρέπει να πάρεις στη σειρά όλα τα μαγαζιά για να βρεις το ιδανικό φόρεμα για σένα για αυτό εγώ έψαξα και βρήκα τα καλύτερα φορέματα για γάμο από τα πιο γνωστά brands. Έτσι λοιπόν αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τα δεις όλα, να διαλέξεις το κατάλληλο για εσένα και να επισκεφθείς το κατάστημα που το έχει!

Στα φορέματα για γάμο που θα δεις παρακάτω οι τιμές κυμαίνονται από πολύ οικονομικές μέχρι τσιμπημένες(όχι όμως και πολύ). Αν αναζητάς φορέματα για γάμο φθηνά μην ανησυχείς γιατί τα περισσότερα που βρήκα, είναι αρκετά οικονομικά.

Βασικοί κανόνες που πρέπει να τηρήσεις ως καλεσμένη σε γάμο:

  • ΠΟΤΕ ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΕΜΑ
  • Όχι στα φορέματα με πολύ έντονα μοτίβα(κλέβουν την παράσταση και πολλές φορές όχι με την καλή έννοια)
  • Όχι στα σούπερ σέξι φορέματα!
  • Να θυμάσαι..όσο πιο απλή τόσο πιο κομψή!

Zini Boutique ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΝΕΑΝΙΚΑ 2017

Τα zini φορεματα 2017 είναι σέξι όσο πρέπει και θηλυκά όσο χρειάζεται! Από τη συλλογή άνοιξη καλοκαίρι 2017 βρήκα τα παρακάτω τα οποία είναι ιδανική επιλογή για μια νέα κοπέλα που είναι καλεσμένη σε γάμο.

TOI&MOI ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΝΕΑΝΙΚΑ 2017

Το brand Toi&Moi μας φέρνει μέσα από τη φετινή καλοκαιρινή συλλογή του υπέροχα toi&moi φορεματα 2017 με εξαιρετικά υφάσματα. Ιδανικά  για γάμο είναι τα παρακάτω φορέματα με δαντέλα!

ZIC ZAC ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΝΕΑΝΙΚΑ 2017

Τα Zic Zac φορεματα 2017 είναι ντελικάτα και ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Από τη φετινή κολεξιόν θεωρώ ιδανικά για γάμο τα παρακάτω σχέδια.

LYNNE ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΝΕΑΝΙΚΑ 2017

Τα LYNNE φορέματα 2017 έχουν δροσερά υφάσματα, ιδιαίτερα κοψίματα και πολύ όμορφες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Από τη συλλογή καλοκαίρι 2017 τα παρακάτω φορέματα είναι ιδανικά για γάμο.

ZARA ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΝΕΑΝΙΚΑ 2017

Στη συλλογή Zara φορέματα 2017 θα συναντήσεις φορέματα με απλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό στυλ. Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο και θέλεις κάτι  minimal και κομψό τα παρακάτω φορέματα είναι εξαιρετική επιλογή.

 

Οι επίσημες σελίδες των παραπάνω brands:

Zini Boutique

Toi&Moi

LYNNE

ZIC ZAC

ZARA