ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ…Αναρωτιέσαι πως μπορείς να κάνεις τα μακριά μαλλιά σου να δείχνουν πιο εντυπωσιακά; Μήπως θα ήθελες να τονίσεις το πρόσωπο σου και τα χαρακτηριστικά του χωρίς μακιγιάζ; Η λύση είναι η φράντζα!

Μια όμορφη, πλούσια καλοκουρεμένη φράντζα σε μακριά μαλλιά μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω αλλά και να σου δώσει ένα υπέροχο σοφιστικέ στυλ.Αν θέλεις να κάνεις και εσύ φράντζα πάρε ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται μακρια μαλλια με φραντζα για τα σχήματα και τα διαφορετικά στυλ που υπάρχουν.

Μετά τις φωτογραφίες ακολουθεί βίντεο με οδηγίες για το πως να κόψεις μόνη  σου φράντζα στο σπίτι σου, χωρίς να πας στο κομμωτήριο!

ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

photos:pinterest.com