ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ- 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ- 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ…Πώς μπορώ να έχω πιο λευκά δόντια; Αυτή είναι μια απορία την οποία όλες έχουμε κατά καιρούς στο μυαλό μας. Τα λευκά αστραφτερά δόντια σε κάνουν ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ να φαίνεσαι πιο όμορφη και πιο εντυπωσιακή, αυτή είναι η αλήθεια!

Ειδικά όταν το καλοκαιράκι πλησιάζει όλες σκεφτόμαστε πόσο πιο εντυπωσιακές θα φαινόμαστε με ένα όμορφο μαύρισμα και με εκθαμβωτικά λευκά δόντια! Οι λύσεις λοιπόν για πιο λευκά δόντια είναι δύο:

1)Λεύκανση στον οδοντίατρο ή σε εξειδικευμένα κέντρα λεύκανσης δοντιών( μεγάλο κόστος)

2) Πιο λευκά δόντια με φυσικό τρόπο 

Αν θέλεις χαμόγελο ηθοποιού τότε λυπάμαι αλλά πρέπει να ακολουθήσεις την πρώτη επιλογή μιας και ο φυσικός τρόπος λεύκανσης δοντιών δε θα μπορέσει να σου χαρίσει το ΚΑΤΑΛΕΥΚΟ χρώμα που επιθυμείς.

Πάμε λοιπόν να δούμε τον τρόπο να κάνουμε πιο λευκά δόντια με σόδα και λεμόνι.

ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

Αρχικά να σου πω ότι ΝΑΙ τα δόντια σου θα γίνουν λευκά σαφώς πιο λευκά από αυτά που έχεις τώρα αλλά μην περιμένεις το παρακάτω χαμόγελο!

ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

Υλικά που θα χρειαστείς για την πάστα με σόδα και λεμόνι:

Κοφτή κουταλιά μαγειρική σόδα

Μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού

Τι θα κάνεις για ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ:

Σε ένα μπολ θα βάλεις την κοφτή κουταλιά σόδας και θα στάξεις τις σταγόνες από το χυμό λεμονιού μέσα. Θα δεις πως θα αρχίσει να αφρίζει το μείγμα. Όταν σταματήσει το άφρισμα θα απλώσεις αυτή την πάστα που δημιούργησες στα δόντια με μια οδοντόβουρτσα(μπορείς αν θέλεις και να τα βουρτσίσεις με αυτή την πάστα απαλά) και θα το αφήσεις για 3 λεπτά.

Όταν σταματήσει να αφρίζει το μείγμα και αφού έχεις ήδη βουρτσίσει καλά τα δόντια σου πριν, άπλωσε την πάστα επάνω στα δόντια  και άστο να δράσει τρία λεπτά. Θα ξεπλύνεις με νερό και …..ντα ντααααααν πιο λευκά δόντια στη στιγμή!

ΛΕΥΚΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

photos:pinterest.com

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΜΑΛΤΟ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ.

Καλό θα ήταν να μην κάνεις αυτή τη διαδικασία συχνά γιατί και πάλι μπορεί να επιφέρει καταστροφή σμάλτου.