ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β

ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β….Το ζητήσατε και το κάναμε! Το δεύτερο μέρος από χτενίσματα με πέπλο είναι εδώ για να βοηθήσει όλες εσάς να πάρετε ιδέες( ή και γιατί όχι να αντιγράψετε) από χτενίσματα με πέπλο!

Το πέπλο όπως έχουμε ξαναπεί είναι ένα ιδιαίτερο νυφικό αξεσουάρ που γεμίζει την εικόνα της νύφης, δίνει ένα πιο αριστοκρατικό αέρα και σίγουρα ένα πιο θηλυκό στυλ.

Οι περισσότερες φοβούνται ότι το πέπλο θα χαλάσει το χτένισμα τους ή ότι θα το κρύψει! ΛΑΘΟΣ! Υπάρχουν χτενίσματα τα οποία και μπορούν να μην κρυφτούν μέσα στο πέπλο αλλά και να αναδείξουν το πέπλο! Δες στις παρακάτω φωτογραφίες τα χτενίσματα που βρήκα και πάρε ιδέες.

ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΜΕΡΟΣ Β

photos:pinterest.com