ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ 2017

ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ 2017…Οι τσάντες πλάτης είναι η μόδα των τελευταίων 3 χρόνων! Το συγκεκριμένο στυλ είναι ιδανική επιλογή για πρωινές και απογευματινές casual εμφανίσεις.

Οι τσάντες πλάτης ή αλλιώς backpacks σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα αλλά ταυτόχρονα να μεταφέρεις με στυλ αρκετά προσωπικά σου πράγματα μιας και τα σακίδια πλάτης έρχονται σε μεγάλο μέγεθος.

Για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2017 μεγάλες εταιρείες μας φέρνουν υπέροχες τσάντες πλάτης σε διαφορετικά χρώματα και στυλ! Παρακάτω θα δεις τις καλύτερες ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ 2017 από τα brand Zara, H&M, Axel, Doca,Kem, Bershka, DKNY.

ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ 2017 DKNY

Η φετινή συλλογή από τσάντες πλάτης της σειράς DKNY απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν το minimal στυλ και την λιτότητα στο σχεδιασμό! Αυθεντικά δέρματα και καθόλου διακοσμητικά στοιχεία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των φετινών backpacks DKNY.

Μπορείς να τα αγοράσεις εδώ.

ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣ ZARA

Το brand Zara μας φέρνει μέσα από τη συλλογή άνοιξη καλοκαίρι 2017 μια πληθώρα από τσάντες πλάτης για καθημερινές και απογευματινές εμφανίσεις. Όμορφα καλοκαιρινά χρώματα και απλές λιτές γραμμές ολοκληρώνουν τα σακίδια πλάτης Zara.

Μάθε τιμές εδώ.

ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣ KEM

Η ΚΕΜ είναι γνωστή για τις υπέροχες τσάντες της! Κάθε συλλογή της ΚΕΜ διαθέτει τουλάχιστον 5-6 τσάντες πλάτης για τις fun του συγκεκριμένου στυλ. Φέτος οι ρίγες, οι διχρωμίες αλλά και τα πιο ανάλαφρα υλικά αναδεικνύουν τα υπέροχα σχέδια.

Μάθε τιμές εδώ

ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣ DOCA

Η Doca αγαπά τα έντονα χρώματα και τα πιο εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία. Οι τσάντες πλάτης που θα συναντήσεις στη φετινή συλλογή έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά και έτσι είναι ιδανικές για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση.

Μάθε τιμές εδώ

ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣ AXEL

Οι τσάντες πλάτης της AXEL έχουν funky μοτίβα, νεανικό σχεδιασμό αλλά και χρώματα που αντανακλούν τέλεια την καλοκαιρινή διάθεση. Στη φετινή συλλογή οι διχρωμίες και τα εθνικ μοτίβα κυριαρχούν και αυτό μας αρέσει πολύ!

Μάθε τιμές εδώ

ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΛΑΤΗΣ BERSHKA

Το νεανικό brand Bershka φέτος μας φέρνει τσάντες πλάτης σε απίθανα χρώματα και σε σούπερ τιμές! Αν ψάχνεις να αγοράσεις 2-3 τσάντες πλάτης  σε καλοκαιρινές αποχρώσεις χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία τότε η επιλογή Bershka είναι μονόδρομος!

Μάθε τιμές εδώ