ΤΣΑΝΤΕΣ ZARA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017- 38 ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ

ΤΣΑΝΤΕΣ ZARA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017- 38 ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ….Το brand ZARA είναι σημείο αναφοράς για κάθε σεζόν και για κάθε αγορά μας. Είναι μέσα στους κλασσικούς προορισμούς μας όταν πηγαίνουμε για ψώνια. Ακόμα και αν δε χρειαζόμαστε κάτι μια βόλτα μέσα σε ένα κατάστημα ZARA σε κάνει να αλλάξεις γνώμη και αυτό χάρη στη συχνή ανανέωση σε όλα σχεδόν τα ρούχα!Φυσικά εκτός από ρούχα στα ZARA βρίσκουμε και τσάντες. Κάθε σεζόν το αγαπημένο μας brand μας φέρνει τόσα πολλά διαφορετικά σχέδια και στυλ που πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πρωτοαγοράσουμε.

Η αλήθεια είναι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν μπορούμε να ξοδεύουμε μια περιουσία σε τσάντες. Από την άλλη κάθε σεζόν τουλάχιστον 2-3 τσάντες πρέπει να αγοράσουμε. Μια καθημερινή μεγάλη και ευρύχωρη τσάντα, μια τσάντα πασπαρτού για απογευματινές και βραδινές εξόδους αλλά και μια καλή τσάντα για τις επίσημες εξόδους μας. Θέλουμε να μην ξοδέψουμε πολλά χρήματα αλλά θέλουμε κι όλας οι τσάντες που θα πάρουμε και να μη δείχνουν φθηνές και να είναι μοντέρνες και ποιοτικές. Στα ZARA μπορείς να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις! Τσάντες πολύ οικονομικές, πολύ νεανικές και καθόλου ’φτηνιάρικες’ στην όψη.

Για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2017 στη συλλογή ΤΣΑΝΤΕΣ ZARA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 θα βρεις τόσο όμορφα σχέδια που δε θα ξέρεις πιο να διαλέξεις. Έντονα καλοκαιρινά χρώματα, σούρες, κεντήματα, τρουκς, χρυσές αλυσίδες, κρόσσια, διακοσμητικά λουλούδια, καπιτονέ όψεις αλλά και διακοσμητικά φρούτα είναι τα βασικά στοιχεία που διακοσμούν τις φετινές τσάντες.

Χειρός, ώμου και πλάτης οι ΤΣΑΝΤΕΣ ZARA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 υπόσχονται να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε σου εμφάνιση. Τα 38 σχέδια που επέλεξα να σου δείξω είναι αυτά που εγώ θεωρώ καλύτερα. Φυσικά στα καταστήματα αλλά και online σε περιμένουν κι άλλα σχέδια απο τσαντες ζαρα 2017!