ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ….Ωραία τα μακριά μαλλιά αλλά ακόμα πιο ωραία τα μακριά μαλλιά με μπούκλες! Δε λέω ότι τα ίσια μαλλιά δεν είναι εντυπωσιακά αλλά οι μπούκλες δίνουν στη γυναίκα ένα πιο τσαχπίνικο και πιο θηλυκό στυλ.

Μπούκλες μια γυναίκα έχει είτε από φυσικού της είτε με τη βοήθεια της μασιάς ή του ψαλιδιού. Αν ανήκεις σε μια από τις  δύο κατηγορίες θα πρέπει αρχικά να μάθεις πως να τις περιποιείσαι.

Το κατάλληλο σαμπουάν

Θα πρέπει να επιλέξετε ένα σαμπουάν που δεν θα ξηραίνει αλλά και δε θα βαραίνει τα μαλλιά. Ο συνδυασμός ξηρές και βαριές μπούκλες δεν είναι ότι καλύτερο! Για εσάς που δημιουργείται με κάποιο αξεσουάρ μαλλιών μπούκλες θα πρέπει να αποφεύγεται επίσης σαμπουάν που βαραίνουν τα μαλλιά καθώς δε θα στέκεται όμορφη η μπούκλα αν τα μαλλιά είναι βαριά!

Φυσικό στέγνωμα(για γυναίκες με μπούκλες από φυσικού τους)

Δοκίμασε το μια φορά και θα μας θυμηθείς! Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν μόνα τους χωρίς πιστολάκι. Πάρε τα νερά με μια πετσέτα και άφησε τα να στεγνώσουν… το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Φυσούνα

Αν δε θέλετε να δοκιμάσετε τον παραπάνω τρόπο στεγνώματος η λύση για εσάς είναι η φυσούνα. Προσαρμόστε την στο πιστολάκι και στεγνώστε τις μπούκλες σας με χαμηλό αέρα!

Τέλος στις μπερδεμένες μπούκλες

Οι μπούκλες σας μπερδεύονται και για να τις χτενίσετε περνάτε από σαράντα κύματα;;Θα πρέπει να τις χτενίζεται κολλητά στο κεφάλι μετά το λούσιμο  έτσι ώστε να είναι λιγότερο μπερδεμένες!

Μεγάλες ανάλαφρες μπούκλες

Για να πετύχετε ανάλαφρες και μεγάλες μπούκλες δοκιμάστε χοντρά ρολά και φυσικά το ψαλίδι. Δες στο παρακάτω βίντεο την τεχνική που πρέπει να ακολουθήσεις με το ψαλίδι για να πετύχεις μεγάλες μπούκλες.

Αν θέλεις να κάνεις μπούκλες με τη μασιά δες παρακάτω την τεχνική.

 

 

Τώρα αφού έμαθες  βασικές πληροφορίες για το πώς να περιποιείσαι τις μπούκλες σου δες παρακάτω ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ. Κάποια μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου ενώ για κάποια άλλα σίγουρα χρειάζεσαι έναν ειδικό!

photos:pinterest.com